Senaste nytt

Ni som inte hört eller sett så har vi stött på lite patrull vad det gäller hallen. En del av isoleringen har åkt av på ena hörnsidan. Då detta har hänt har man bestämt att det snabbaste och enklaste sättet att åtgärda detta är att ta ner tältet och jobba med det så, och det är anledningen varför tältet inte är uppblåst just nu.

Vi från hallorganisationen kan förstå att ni som ställer upp kan känna lite frustration att det aldrig tar slut och att ni hela tiden måste, med kort varsel hitta folk och själva ställa upp att arbeta. Men vi vill förtydliga att det inte sitter i att vi har dålig framförhållning eller att vi inte prioriterar att skicka info snabbare ut till er. Detta beror på att vi får info på väldigt kort varsel från Polarhall. Vi vill även tillägga att detta är ett väldigt stort bygge och precis som andra stora byggen så kommer man stöta på problem. Men det viktigaste är att vi fortsätter att vara positiva och hela tiden fokuserar på slutmålet och verkligen förstår hur bra detta kommer att bli, när den står klar, för det kommer den att göra.

Informationen som vi fått av Polarhall nu är att det behövs ca 80, gärna fler till på lördag kl 9.00. Tanken är då  att flytta på kabelnätet från den ytan där isoleringen har släppt och sen lyfta den grå PVC duken och gå in med isoleringen igen och lägga tillbaka PVC och kabelnät för att sedan när vinden tillåter blåsa upp vår hall igen.
Vi behöver som sagt 80 personer till jobbet på dagen och ca 12-14 st som kan stå lite standby på lördag eftermiddag/kväll för att vara med vid själva uppblåsningen.”

Då tänker vi så här: ha ett mål på 20 personer från varje förening till lördag kl 9. Vi bjuder såklart på förtäring under dagen. Och två st personer från varje förening som är standby på lördag em/kväll. Vi vet att det är svårt men vi ber er att ta detta på allvar för vi tror vi alla vill att vi ska få upp vår stora hall så vi kan börja utnyttja den.

Frågor? Ring Mikaela på tfn. 070-445 11 77

Kommentarer är stängda